Select Page

Kepada internet marketer, affiliate marketer & peniaga online

Gunakan software ini untuk buat minisite, landing page, bonus page & optin page dengan pantas walaupun anda tidak mempunyai pengetahuan dalam coding & IT.

Tahun 2017 adalah tahun AUTOMATION.

Tak perlu lagi layan Whatsapp atau PM orang, hanya perlu hantar prospek ke landing page produk & mereka akan terus membuat pembelian dari sana. Semuanya sistem yang buat kerja, anda hanya pantau bisnes.

Kini anda sudah boleh buatkan bisnes anda jadi automatik dengan bantuan minisite, landing page, bonus page & optin page.

Namun, ini adalah masalah yang bakal anda hadapi jika ingin bisnes automatik:

UPAH YANG MAHAL

Developer caj RM1000-2000 untuk satu minisite yang convert

AMBIL MASA YANG LAMA UNTUK SIAP

Satu minisite ambil masa minimum 1 bulan untuk disiapkan

TAK PANDAI EDIT PAGE

Nak edit kandungan ikut keperluan produk agak sukar jika tiada kemahiran

MAINTENANCE HOSTING & DOMAIN

Setiap tahun ada yuran maintenance. Kalau lupa bayar, web akan disekat~

RILEKS, LIHAT VIDEO SAYA HASILKAN LANDING PAGE DENGAN MUDAH & PANTAS

MEMPERKENALKAN..

Z

SANGAT MUDAH DIGUNAKAN

Teknologi yang sangat mudah walaupun anda tidak ada kemahiran coding

Z

BUAT PAGE DALAM MASA 5 MINIT

Anda boleh hasilkan page yang anda inginkan dengan pantas

Z

TAK PERLU BAYAR HOSTING & DOMAIN

Publish page anda di dashboard & boleh guna untuk iklan

Z

BUAT SEHINGGA 50 PAGE

Anda boleh buat apa sahaja page yang anda suka, dengan satu harga.

Z

edit content page bila-bila masa

Anda boleh gubah content page anda bila-bila masa anda perlukan tanpa perlu rujuk web developer

APA YANG BEST DENGAN CPLANDER ?

sistem yang laju

Sistem yang ringan & laju untuk anda hasilkan page

TRACKING PIXEL SUPPORT

Boleh letakkan FB & analytic pixel di setiap page

b

QR CODE GENERATOR

Promosi & sebarkan website anda dengan QR code sahaja.

CUSTOM URL

Set URL anda sendiri mengikut kesesuaian

teknologi responsif

Boleh buat web hanya di smartphone anda

DRAG & DROP

Sangat mudah digunakan, hanya drag & drop

STATISTIK setiap page

Lihat analisis & klik di setiap page anda dari dashboard

GAMBAR & ICON DISEDIAKAN

2000 Stock photo & icon disediakan untuk anda

PAYPAL & 2CHECKOUT INTEGRATION

Integrasi 2 payment gateway antarabangsa

100 MODUL & block HTML

Lebih 100 modul & block disediakan untuk anda gubah

30 TEMPLATE DISEDIAKAN

Hanya perlu pilih & edit template yang diberi

AUTORESPONDER INTEGRATION

Integrasi dengan 3 autoresponder Aweber, Mailchomp & Getresponse

TESTIMONI & hasil PENGGUNA CPLANDER

Saya seorang web developer dan memang boleh buat dan biasa buat landing page, website. Tiada masalah nak buat landing page.

Apabila diperkenalkan dengan Cplander, saya teruja dan gembira. Kini membina landing page dan website menjadi lebih mudah dan cepat. Banyak masa dapat dijimatkan.

Sekiranya anda seorang peniaga ataupun ajen affiliate, sangat bagus anda guna CPlander ini.

http://app.cplander.com/web/optimove

Khairul Ariffin

Web Developer, Idea Bisnes Network

Ini rumusan yang boleh bagi kat cplander:

1) Loading laju giler..
2) Template tahap pro punya..
3) 1st time jumpa web builder boleh edit guna phone
4) Ada function analysis web. Memang detail dia punya analisis, sampai boleh tahu berapa lama orang baca web kita.
5) Siap boleh letak FB code pixel. Memang tak rugilah untuk kaki Fbads.
6) Nak buat 1 web tak sampai 15 minit dah siap.
7) Keseluruhannya..SUPER TIP TOP

Sape yang promote affiliate tu, tak perlu lagi nak beli hosting/domain untuk buat page bonus. Pakai cplander dah jimat duit bertahun-tahun 😉

http://app.cplander.com/web/autoinsta

Malek Saifullizan

Video Ads Creator, Aufa Creative Studio

Cplander satu app yang sangat mudah digunakan walaupun untuk orang yang zero pasal create landing page macam saya.

Bila dah godek beberapa fungsi button dalam cplander, saya buat landing page tak sampai 1 jam. Itu yang paling simple. Advance pun tak sampai berminggu- minggu nak siapkan kalau guna cplander ni.

Thanks Nas sebab banyak menjimatkan masa saya.

Mudah, jimat masa tapi landing page tip top! 👍👍

Zubaidah Miharbi

Beauty Consultan, Kak Bed Beauty

Dulu masa saya mula-mula buat bisnes Affiliate, rasa susah sangat nak buat landing page untuk bonus.

Guna blogspot, kena pandai coding. Kalau guna website WordPress, kena beli macam2 themes & plugin pulak.

Tu pun kena habis masa berjam-jam juga.

Alhamdulillah, lepas cuba CPLander saya dapat buat landing page yang cantik dalam masa yang singkat.

Tak perlu skills, tak perlu plugin tambahan, tak perlu habiskan masa.

Syah Amin

Affiliate Marketer

VIDEO TESTIMONI

MILIKI AKSES CPLANDER SEKARANG!

CP LANDER adalah software yang akan memudahkan kerja anda sebagai seorang Internet marketer, Affiliate Marketer & dropshipper. Ini juga peluang anda untuk mula berniaga online secara automatik.

Hanya perlu gunakan CPLANDER + Billplz + Jotform untuk bisnes yang automatik. Ianya adalah proses yang mudah dengan bantuan CPLANDER.

 

Secara jujurnya..

.

Akses untuk CPLANDER sebenar adalah secara bulanan & tahunan sahaja. Anda perlu bayar RM300 setahun atau RM50 sebulan untuk gunakan sistem ini.

 

NAMUN

.

Untuk tempoh minggu pelancaran, kami bersetuju untuk membuka AKSES LIFETIME v2.0 kepada

 

50 Pengguna Terawal

.

Segera dapatkan akses lifetime ini sebelum kehabisan kuota. Jika anda lebih suka bayar bulanan atau tahunan, anda boleh abaikan tawaran ini & tunggu beberapa minggu lagi untuk buat langganan.

 

 

MILIKI AKSES CPLANDER SEKARANG sebelum akses lifetime ditutup !