Select Page

hasilkan landing page, squeeze page, affiliate page, bonus page & minisite kini bukan lagi menjadi masalah walaupun anda tidak ada kemahiran it

Hanya perlukan 3 Langkah Mudah

Pilih template

Pilih template web anda dari koleksi yang diberi

l

edit content

Tukar isi kandungan template ikut kesesuaian produk

publish page

Klik publish & gunakan untuk bisnes anda

Lihat sendiri kehebatan cplander

APA YANG BEST DENGAN CPLANDER ?

sistem yang laju

Sistem yang ringan & laju untuk anda hasilkan page

TRACKING PIXEL SUPPORT

Boleh letakkan FB & analytic pixel di setiap page

b

QR CODE GENERATOR

Promosi & sebarkan website anda dengan QR code sahaja.

CUSTOM URL

Set URL anda sendiri mengikut kesesuaian

teknologi responsif

Boleh buat web hanya di smartphone anda

DRAG & DROP

Sangat mudah digunakan, hanya drag & drop

STATISTIK setiap page

Lihat analisis & klik di setiap page anda dari dashboard

GAMBAR & ICON DISEDIAKAN

2000 Stock photo & icon disediakan untuk anda

PAYPAL & 2CHECKOUT INTEGRATION

Integrasi 2 payment gateway antarabangsa

100 MODUL & block HTML

Lebih 100 modul & block disediakan untuk anda gubah

30 TEMPLATE DISEDIAKAN

Hanya perlu pilih & edit template yang diberi

AUTORESPONDER INTEGRATION

Integrasi dengan 3 autoresponder Aweber, Mailchomp & Getresponse

TESTIMONI & hasil PENGGUNA CPLANDER

Saya seorang web developer dan memang boleh buat dan biasa buat landing page, website. Tiada masalah nak buat landing page.

Apabila diperkenalkan dengan Cplander, saya teruja dan gembira. Kini membina landing page dan website menjadi lebih mudah dan cepat. Banyak masa dapat dijimatkan.

Sekiranya anda seorang peniaga ataupun ajen affiliate, sangat bagus anda guna CPlander ini.

http://app.cplander.com/web/optimove

Khairul Ariffin

Web Developer, Idea Bisnes Network

Ini rumusan yang boleh bagi kat cplander:

1) Loading laju giler..
2) Template tahap pro punya..
3) 1st time jumpa web builder boleh edit guna phone
4) Ada function analysis web. Memang detail dia punya analisis, sampai boleh tahu berapa lama orang baca web kita.
5) Siap boleh letak FB code pixel. Memang tak rugilah untuk kaki Fbads.
6) Nak buat 1 web tak sampai 15 minit dah siap.
7) Keseluruhannya..SUPER TIP TOP

Sape yang promote affiliate tu, tak perlu lagi nak beli hosting/domain untuk buat page bonus. Pakai cplander dah jimat duit bertahun-tahun 😉

http://app.cplander.com/web/autoinsta

Malek Saifullizan

Video Ads Creator, Aufa Creative Studio

Cplander satu app yang sangat mudah digunakan walaupun untuk orang yang zero pasal create landing page macam saya.

Bila dah godek beberapa fungsi button dalam cplander, saya buat landing page tak sampai 1 jam. Itu yang paling simple. Advance pun tak sampai berminggu- minggu nak siapkan kalau guna cplander ni.

Thanks Nas sebab banyak menjimatkan masa saya.

Mudah, jimat masa tapi landing page tip top! 👍👍

Zubaidah Miharbi

Beauty Consultan, Kak Bed Beauty

Dulu masa saya mula-mula buat bisnes Affiliate, rasa susah sangat nak buat landing page untuk bonus.

Guna blogspot, kena pandai coding. Kalau guna website WordPress, kena beli macam2 themes & plugin pulak.

Tu pun kena habis masa berjam-jam juga.

 

Alhamdulillah, lepas cuba CPLander saya dapat buat landing page yang cantik dalam masa yang singkat.

 

Tak perlu skills, tak perlu plugin tambahan, tak perlu habiskan masa.

Syah Amin

Affiliate Marketer

VIDEO TESTIMONI

MILIKI AKSES CPLANDER SEKARANG!

BULANAN

Bayar bila mahu guna
RM50//month
  • 50 Responsive Web Page
  • 100 Hmtl Block & Module
  • 2000 Stock Photo & Icon
  • 30 High Converting Template
  • Full analitics
  • Paypal & 2Checkout Integration
  • Aweber integration
  • Mailchimp Integration
  • Getresponse Integration
  • Lifetime Support
  • Tutorial, tips & trick diberi
  • And more feature….
BELUM DIBUKA UNTUK JUALAN

MILIKI AKSES CPLANDER SEKARANG untuk upgrade bisnes anda !

SAYA NAK AKSES